Olovni starter akumulatori za sve vrste putničkih i teretnih vozila, poljoprivredne mehanizacije i građevinskih mašina. Banner Starter akumulatori su Ca-Ca olovni akumulatori sa održavanjem.

Akumulatori Banja Luka

Moto akumulator 12V 4Ah

Moto akumulator 12V 3Ah

Moto akumulator 12V 8Ah kiselinski

Moto akumulator 12V 6Ah gel

Automobili poput svemirskih brodova, čista tehnologija i pouzdanost na malom prostoru, DVD player, CD, air condition, air bag i speakerfon više ne spadaju u opcionalan veo serijske opreme. Nalaženje pravog odgovora na sve veću energetsku potražnju za FIAMM predstavljalo je pravi izazov, a pobeda nosi ime TITANIJUM.

CIAK Starter: akumulator koji koristi najbolje tehnologije u izradi tradicionalnih akumulatora s tekućim elektrolitom s korištenjem inteligentnog labirint poklopca koji omogućuje apsolutno ne održavanje uz gotovo dvostruko duži vijek trajanja.

Novi Dynamic akumulatori sa tehnologijom Power Long nude optimalnu snagu pokretanja za sva vozila. Dynamic akumulatori sa tehnologijom PowerLong za znatno bolju snagu pokretanja, dulji vijek, otpornost na kratke relacije i velike fluktuacije temperature

Naše preduzeće Marens akumulatori Novi Sad, ističe akumulator 45 Ah serije Tesla iz svog programa, u saradnji sa uvoznikom. Akumulator 45 Ah serije Tesla je odličan akumulator iz BiH. Koristi se za različite tipove vozila, kao što su npr. Zastava, Volkswagen

Olovni starter akumulatori za sve vrste putničkih i teretnih vozila, poljoprivredne mehanizacije i građevinskih mašina. Vesna Starter akumulatori su Ca-Ca olovni akumulatori sa održavanjem.

Tražite pouzdanost i svestranost? Oslonite se na VARTA BLUE Dynamic. Naš najprodavaniji akumulator u skladu je s OE standardima, najbolji je u svojoj klasi kada je u pitanju pokretačka snaga i radne osobine pri hladnom startu, a i velikog je kapaciteta. Ovaj visokokvalitetan proizvod savršen je za vozila svih klasa.

Akumulatori bez održavanja s gelom u samoj strukturi akumulatora. Takva konstrukcija omogućuje akumulatoru izvanredna ciklička svojstva, najbolja u usporedbi sa svim tehnologijama. Trojan GEL akumulatori predstavljaju prvi izbor za namjene gdje je broj ciklusa punjenja i pražnjenja izuzetno bitan.